CA LA VAGA: ENS TIREN !!!

CA LA VAGA. ENS TIREN
 La Universitat Politècnica de València ha iniciat un procediment per via administrativa per portar a terme el desallotjament de l’antiga facultat d’Agrícoles on s’ha iniciat el projecte Ca La Vaga. De nou les Institucions volen silenciar la voluntat del poble. El termini acaba el dia 13 de desembre.
El passat 12 de novembre, un grup de joves i estudiants alliberarem aquest espai universitari en desús i abandonat a la seua sort durant més de dos anys i sense perspectives de que les institucions canviaren aqueta ruïnosa situació.
Durant gairebé un mes, i mitjançant l’autogestió, l’assemblearisme horitzontal, i la participació lliure i sense condicionants del sistema capitalista, s’ha anat construint un projecte de contrapoder popular. Han confluït col·lectius, assemblees i persones que han fet un treball generador de idees en defensa de la igualtat, la justícia social i del treball col·lectiu. Ca la Vaga ha oferit a tothom serveis i activitats gratuïtes que amb l’actual política neoliberal la societat troba a faltar. Serveis com biblioteca i sala d’estudis les 24 hores. Tallers i cursos gratuïts, i vivenda a persones amb pocs recursos.
El termini per presentar al·legacions finalitza el dia 13 de desembre. A partir d’aleshores, el desallotjament pot ocórrer en qualsevol moment. Per evitar-ho cridem a tota la societat que hi estiga interessada en fer seu aquest projecte, a participar i col·laborar en les jornades de portes obertes (oberta inclús la porta principal) que tindran lloc des del dijous 6 fins el dia 13 de desembre. Convidem a la societat què siga testimoni de la potencialitat del projecte.
A més, emplacem a tots els col·lectius, associacions, plataformes, a tota la comunitat universitària i educativa, i en general a tota aquella persona que haja fet també seues les nostres reivindicacions, a dirigir una carta al rector de la UPV (rector@upv.es), com va fer la Plataforma d’ afectades per la hipoteca, per tal de recolzar un projecte nascut de la iniciativa ciutadana i que busca alternatives de base social a la crisis del sistema actual.
CONTRA EL SISTEMA: CONSTRUÏM L’ALTERNATIVA.
.
El lunes 10 a las 12 tenemos prevista una concentración frente al rectorado de la UPV en señal de apoyo a CALAVAGA y contra el desalojo. Es muy importante tener el mayor apoyo posible, por lo os pedimos a todas que difundais esta concentración todo lo que podais y participeis ese día con nosotros si es posible. Cuantos más seamos más fuerza tendremos. Además, ese día no sólo está el rector sino que justo a las 12 hay una reuníon de todos los rectores de valencia! tenemos que apovechar la oportunidad. Os adjuntamos un cartel para que, si podeis y quereis, lo colgueis en internet y en las calles. Se está creando un grupo para repartir estos carteles por toda la ciudad el domingo por la noche y por la universidad el lunes por la mañana, si quereis participar podeis informaros via mal o acercandoos a calavaga, o podeis repartirlo a título individual.Muchas gracias por el apoyo a todas, recordad que CALAVAGA es de todas!

difunde! disfruta! soporta!
calavaga no se acaba!

NOTA: si quieres, podemos salir todas juntas desde Calavaga hacia el rectorado a las 11 de la mañana.

#comunicació calavaga

.
Sin título
75281_269938299796005_936717040_n
.
65128_304691402966136_1671153048_n
.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s