11-E: Viernes Antirrepresivo en la “Ciudad de la Justicia”.

Se ha lanzado convocatoria para hacer concentración este viernes 11, a las puertas de la Ciutat de la Justicia (Av. Autopista del Saler, 14, 46013 Valencia), a partir de las 9:30h.

https://www.facebook.com/events/318034641636309/

Ese mismo día también están llamadxs a declarar compañerxs detenidxs duranta la pasada huelga general del 14-N (sobre las 11h), por lo que se plantea toda la mañana de protesta antirrepresiva.

https://www.facebook.com/events/450441191671815/

– Dissabte 12 Gener, paella al CSO La Fusteria (Cabanyal) – els beneficis aniran destinats a les despesses del judici i advocats, així com per a possibles multes.

……………………………………………………………………………………………………………………….

El passat 18 d’Octubre, coincidint amb la vaga d’estudiants, va tenir lloc la declaració de l’ex-conseller Rafael Blasco en el TSJ de València, pel “Caso Cooperación” (en el qual està IMPUTAT i se li investiga pel desviament de més de SIS MILIONS d’euros d’ajudes de la Generalitat al Tercer Món. Els diners presumptament desviats va ser a parar a empreses privades i a la compra de pisos a València i Miami).Alguns companys que vam anar allí a protestar, vam ser identificats per la policia (tal com arreplega la premsa d’aqueix dia), i ara ens han arribat CITACIONS per a un JUDICI DE FALTES, per a divendres que ve 11 DE GENER DE 2013.

El pasado 18 de Octubre, coincidiendo con la huelga de estudiantes, tuvo lugar la declaración del ex-conseller Rafael Blasco en el TSJ de València, por el “Caso Cooperación” (en el que está IMPUTADO y se le investiga por el desvío de más de SEIS MILLONES de euros de ayudas de la Generalitat al Tercer Mundo. El dinero presuntamente desviado fue a parar a empresas privadas y a la compra de pisos en València y Miami).

Algunos compañeros que fuimos allí a protestar, fuimos identificados por la policía (tal y como recoge la prensa de ese día), y ahora nos han llegado CITACIONES para un JUICIO DE FALTAS, para el próximo VIERNES 11 DE ENERO DE 2013.

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2012/10/18/larga-declaracion-blasco-tsj-trama-ong/944933.html

http://www.lasprovincias.es/20121018/mas-actualidad/politica/blasco-declaracion-juez-caso-201210180752.html

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/10/18/valencia/1350540624.html

http://www.teinteresa.es/tribunales/Rafael-Blasco-llega-TSJCV-citacion_0_794320780.html

http://www.diarioinformacion.com/alicante/2012/10/18/anticorrupcion-pide-retirada-pasaporte-blasco/1306161.html

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!!!
NINGUNA AGRESIÓN SIN RESPUESTA!!!

………………………………………………………………………

Jutjats de Valencia i CSO La Fusteria
– Divendres 11 Gener a les 11:00 (hora encara per confirmar) Concentració a les portes de Jutjats.- Dissabte 12 Gener, paella al CSO La Fusteria (Cabanyal) – els beneficis aniran destinats a les despesses del judici i advocats, així com per a possibles multes.

—————————————————–

Aquest divendres dia 11 de Gener, es desenvoluparan als jutjats de València les declaracions dels detinguts i detingudes a la vaga general del 14 de Novembre.

Aquesta concentració es presenta com una mostra de solidaritat i recolzament cap a totes aquelles persones que van estar detingudes pels gossos del sistema, així com per recordar que encara queda un pres en el FIES des d’aquesta data, l’Alfon de Madrid. Que ja portarà dos messos empressonat i lluny dels seus amics i familiars, amb incomunicacions i entrebancs.

Ací adjuntem el pamflet que s’escriure des de l’assemblea en solidaritat amb els detinguts i les detingudes de la vaga:

http://infopunt-vlc.blogspot.com.es/2012/12/comunicat-arrel-dels-detingutsdes-de-la.html

Fusteria 12-E
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s