Lunes 14 de enero DETENCIÓN de un compañero de COS en Valencia.

Comunicat nacional de la COS davant la detenció d’un company a València, arran de la Vaga General del 14N

 Avui dilluns, 14 de gener a València, dos mesos després de la Vaga General del 14N, un company, militant d’Endavant – OSAN i la CUP de València, afiliat a la COS, i membre actiu de diversos col·lectius socials de la comarca de l’Horta, ha estat detingut per la Policia Nacional espanyola. Aquesta detenció és la que fa 15 arran de les accions desenvolupades durant la jornada de la darrera Vaga General a València.

La detenció s’ha produït a les 7h40 del matí a la porta de sa casa, quan eixia de camí a la feina, i s’ha produït a causa de la seua participació activa en la vaga general del passat 14 de novembre. Tal i com ens han informat les companyes d’Alerta Solidària, l’arrest ha estat relacionat amb una acció simbòlica (deixar un ninot i llençar una mica de pintura roja) de protesta que es va produir el dia de la vaga general en una sucursal de la Caixa, en solidaritat amb les víctimes dels desnonaments. Per aquesta qüestió, la Caixa ha denunciat al nostre company, i serà jutjat per via penal, amb una petició fiscal de 3000€, per una acusació de desordres i danys.

Al migdia hi ha hagut una concentració de suport davant la Prefectura de la policia, i a la vesprada se n’ha fet una altra, a la Ciutat de la “Justícia” de València on el company ha estat traslladat per declarar (després de passar tot el dia a comissaria), des de les 16 fins a la posada en llibertat del company, concentració de suport molt emotiva i solidària amb més de 100 companyes i companys, a les quals els hi volem agrair la seua assistència i suport al company.

Aquesta nova detenció és la darrera d’una llarga llista que han tingut lloc arreu dels Països Catalans, i a tot l’Estat espanyol arran de la vaga general, amb el cas més sagnant del company Alfon de Vallecas, que fou posat en llibertat la setmana passada després de 59 dies de presó (mentre el militant de Nuevas Generaciones, Angel Carromero, ja compta amb el 3r grau penitenciari, després d’haver matat a dues persones en Cuba i acumular més de 40 multes i sancions de tràfic)

Així, l’estat espanyol no va més que mostrar les seues urpes, en un nou intent de fer callar la protesta social, mitjançant la repressió i la criminalització de les persones militants més actives i conscients, en un autèntic règim de “terror democràtic”, i que colpeja amb especial virulència al moviment sindical combatiu, amb els diferents casos repressius que estem patint a la COS, així com les companyes i companys de LAB, SAT, CGT, CNT, etc.

Si d’aquesta forma pretenen acabar amb la lluita obrera i popular, no ho aconseguiran. La detenció del nostre company, i tots els judicis que acumulem per la nostra tasca solidària i activa contra el sistema i els estats opressors, ens referma encara més en la nostra lluita diària. Mentre desenes de milers de famílies continuen quedant-se sense casa, mentre desenes de milers de persones treballadores continuen perdent els seus llocs de feina i formes de guanyar-se la vida, mentre continuen retallant-nos dia a dia els nostres drets socials, laborals, personals i nacionals, i mentre continuen precaritzant les condicions de vida de la nostra classe, de tota la classe treballadora, serem i ens trobaran als carrers, defensant el que és nostre, el que és de totes i tots!!

 

La repressió nos ens aturarà! Llibertat detingut!

 

Contra la repressió, l’organització, la solidaritat i la lluita són l’únic camí!

 

Ni un pas enrere! Guanyarem!!

 

 

[Última Hora]

Moltes gràcies per la solidaritat rebuda.

Avui, a les 16h, davant la porta de la Ciutat de la “Justícia”, nova concentració, ja que a eixa hora porten al company a declarar als jutjats.

Us esperem!!

La repressió no ens aturarà!!

.

Hoy, a las 16h, ante la puerta de la Ciutat de la “Justicia”, nueva concentración, puesto que a esa hora traen al compañero a declarar a los juzgados.

Os esperamos!!

La represión no nos parará!!

Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer

Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans

……………………………………………………………………………………………………………………….

” Avui mateix, cap a les 8h, han detingut a un company militant d’Endavant-OSAN i afiliat de la COS, de camí a la seua feina. L’acusen de fets de la Vaga General del 14N.

Necessitem tota l’ajuda possible.
El company continua a la comissaria a l’espera de declarar. Ara mateix, a les 12h s’ha convocat una concentració davant la comissaria central de la policia nacional a la Gran Via de Ferran el Catòlic!!

Us esperem a tots i totes… Si ens toquen a un, ens toquen a totes!!
Contra la repressió al moviment obrer i combatiu, contra la repressió a l’independentisme de classe i combatiu, l’organitazció, la unitat d’acció, la solidaritat de classe i la lluita són l’únic camí!!

Us esperem!!!

Seguim informant!!

Unió Intercomarcal de l’Horta i la Ribera de Xúquer

Coordinadora Obrera Sindical – COS
Sindicat per a l’alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans “

.

” Hoy mismo, hacia las 8h, han detenido a un compañero militante de Adelante-OSAN y afiliado de la CUERPO, de camino a su trabajo. Lo acusan de hechos de la Huelga General del 14N.

Necesitamos toda la ayuda posible.
El compañero continúa a la comisaría a la espera de declarar. Ahora mismo, a las 12h se ha convocado una concentración ante la comisaría central de la policía nacional a la Gran Vía de Ferran el Católico!!

Os esperamos a todos y todas… Si nos tocan a uno, nos tocan a todas!!
Contra la represión al movimiento obrero y combativo, contra la represión al independentismo de clase y combativo, el organitazció, la unidad de acción, la solidaridad de clase y la lucha son el único camino!!

Os esperamos!!!

Seguimos informante!!

Unión Intercomarcal de l’Horta y la Ribera de Júcar

Coordinadora Obrera Sindical – CUERPO
Sindicado para la liberación de género, de clase y nacional de los Países Catalanes ”

ENF-MENORES-5-8/10/1998

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s